Waarom wil je
voor deze opdrachtgever
werken, motiveer
je voorkeur!

Werkwijze

"Het leven is niet jezelf vinden, maar jezelf creëren"
~George Bernard Shaw

Gezien onze jarenlange ervaring op het gebied van Werving en Selectie, functioneren wij tevens als personal Career Coach. Als professionals zijn we oprecht geïnteresseerd, luisteren goed en helpen je carrièredoelen vast te stellen.
Om een optimaal beeld van je te krijgen zouden wij graag de volgende gegevens ontvangen; persoonsgegevens, afgeronde en huidige opleiding(en) en opgedane werkervaring. Vermeld daarnaast wat je carrièrewensen zijn en waar je voorkeur ligt qua bedrijfssector. Ook vernemen wij graag wat je ambities en je drijfveren zijn.

Na ontvangst van deze gegevens zal je door een van onze recruiters worden benaderd voor een persoonlijk intake gesprek. Tijdens deze kennismaking hebben wij een beeld van de persoon achter de cv, je idealen en je visie op je toekomst, waarna wij op zoek kunnen gaan naar een passende baan!

De gegevens kunnen worden verzonden naar het onderstaande e-mail adres:
info@excellentuitzendbureau.com
Excellent Uitzendbureau neemt bemiddelen zeer serieus en wij garanderen een confidentiële behandeling van je gegevens. Je gegevens zullen vrijblijvend in ons bestand worden opgenomen.