Werkzoekenden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij - het team achter Excellent - zijn gespecialiseerd in het maken van de juiste match! Een juiste match maken gaat verder dan vraag en aanbod koppelen. Binnen Excellent inspireren wij elkaar dagelijks om niet alleen de ambities van jou, maar ook die van onze klanten te realiseren.

Het is van belang te weten welke persoonlijkheid er achter een cv schuilgaat. Daar nemen wij uitgebreid de tijd voor, om vervolgens jou te kunnen introduceren bij geschikte opdrachtgevers. Voor ons is het belangrijk om te weten wie je bent, wat je kan en vooral wat je wilt. Naast jouw cv is het namelijk ook van belang om te weten wat je ambities en je drijfveren zijn.

Wat mag je van ons verwachten?

Het team van Excellent bestaat uit professionals met jaren ervaring in diverse branches.  In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Ook weten wij dat ieder persoon uniek is, op de juiste plek tot zijn recht komt en een toegevoegde waarde heeft. 

Onze manier van werken kan je omschrijven als professioneel, betrokken, kritisch en gedreven. Dit zal je ervaren tijdens het intakegesprek en onze begeleiding bij het sollicitatieproces. 

Bekijk hier de vacatures